Треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че отборът му не е фаворит в реванша срещу ПСЖ от 1/4-финалите на Шампионската лига, въпреки че спечели първата среща с 3:1 в Париж. Реваншът е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Камп Ноу”.

„Не сме фаворити. Резултатът от първия мач е добър, но не е окончателен. Това е реалността и ние трябва да подходим по същия начин, както за първата среща. Нуждаем се от това да изиграем по един перфектен начин и реванша“, сподели Енрике.

„Ще се стремим да контролираме топката и да пресираме високо нашия съперник. Подготвяме се за един различен мач, но отново трябва да дадем най-доброто, на което сме способни. Да, ние сме един от отборите, които могат да се класират за полуфиналите на Шампионската лига, но ПСЖ също е един от тях. Андрес Иниеста е на мое разположение, както и Жереми Матийо, въпреки че той изпитваше болки в областта на бедрото. И двамата обаче ще са напълно готови за мача срещу ПСЖ“, допълни наставникът на каталунците.

„ПСЖ няма да промени своя стил на игра. Сега се завръщат Ибрахимович и Верати. Това са двама много важни футболисти в тяхната постройка. Смятам, че ПСЖ ще бъде още по-силен в сравнение с първия мач. Верати ми харесва много. Винаги съм искал той да бъде част от моя състав, дори и в Рома. Ибрахимович е футболист, който притежава уникални качества. Той е един от най-добрите нападатели в света“, каза още 44-годишният специалист.