Треньорът на Барселона Луис Енрике призова бързо да бъде забравена загубата при визитата на Малага (0:1) в първенството и играчите да насочат цялата си концентрация върху мача с Ювентус от 1/4-финалите в Шампионската лига. Срещата в Торино е утре вечер от 21:45 часа българско време, а според испанския специалист „бианконерите” играят впечатляващо на свой терен.

"Бяхме по-добри от Малага, но бяхме наказани от единствената ни грешка. Да не полудяваме от една загуба. Андре Гомеш вероятно ще замени наказания Бускетс. Трябва да играем добър футбол, защото домакинската форма на Юве е просто зашеметяваща. Целта ни е да направим добър мач и да спечелим”, сподели Луис Енрике преди утрешния мач.

„Не мога да кажа дали сега са по-добри. При всички положения трябва да изиграем голям мач, независимо с кой се срещаме, защото все пак това е 1/4-финал на Шампионската лига и тук няма случайни отбори. Без никакво съмнение нашият противник е един от най-добрите тимове в Европа”, допълни наставникът на каталунците.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА