Голмайсторът на Барселона Лионел Меси очаква труден финал в Шампионската лига срещу Ювентус тази събота (6 юни) от 21:45 часа българско време на „Олимпиащадион” в Берлин.

„Ще бъде различен мач, много специален. Страдахме доста, докато се класираме за финала и знаем, че ще бъде много трудно. Ювентус е гранд и всичко може да се случи“, сподели Меси очакванията си за финала

Аржентинецът възхвали съотборника си Шави, който напуска Барселона и мачът в Берлин ще е последен за него с екипа на каталунския тим, след което той ще премине в катарския Ал Сад.

„Това е на-добрият испански футболист в историята. Изпраща топката където си поиска. Беше удоволствие за мен да играя и да тренирам рамо до рамо с него“, добави нападателят.

„Дани Алвеш пък е най-добрият бек в света. Много е трудно да се намери друг като него сега“, коментира аржентинецът и напускащият бразилски национал.

„Идването ми в Барселона преди години беше много важен скок, не само за кариерата ми, но и като цяло в личния живот. Израснах тук и обичам клуба заради всичко онова, което ми е дал“, завърши Меси.