Полузащитникът на Лудогорец Михаил Александров бе изключително доволен от историческия успех на тима. Българите надвиха с 1:0 Базел в груповата фаза на Шампионската лига. Победният гол в срещата бе отбелязан в самия край от Йордан Минев, който се разписа в 92-ата минута.

"Може би в края на мача идва нашият момент. Дадохме 101 процент от себе си и заслужено спечелихме. Смятам, че най-важни са трите точки. Днес просто не им спореше играта, а ние тотално доминирахме в мача“, коментира Александров.

„Да, може би се отрази това, че получиха червен картон, но е нормално те да се затворят с човек по-малко. Но и ние не им дадохме шанс. В следващия мач срещу Базел ще играем отново за победа. Винаги играем за победа. Смятам, че там ни чака една тежка битка. Всеки един от отбора е важен и винаги липсва, когато не е на терена. Не мога да кажа, че Данчо Минев е незаменим, но ще липсва", продължи националът.

"Това е победа за цяла България. Сигурно всички българи са искали да победим. Подобни драми ни следват във всеки мач", добави халфът на Лудогорец.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа