ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Милан победи Динамо Загреб с 3:1 у дома в среща от втория кръг на група Е в Шампионската лига и свали досегашния лидер от върха. Мачът бе белязан от хулигански прояви на фенове на гостите, които вилняха в Милан, а част от тях бяха задържани.

Милан поведе с 1:0 в края на първата част след гол от дузпа на Оливие Жиру. Минути след почивката Рафаел Леао удвои преднината на Милан след удар с глава (2:0).

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Динамо върна един гол след хубав фалцов удар на Мислав Оршич от около 10 метра за 2:1 и върна интригата в двубоя. Четвърт час преди края Томазо Побега се разписа за 3:1 с удар отблизо след пас от Тео Ернандес в наказателното поле.

Така "росонерите" взеха първа победа в турнира и поведоха в класирането с 4 точки. Динамо е на второ място с 3, следват Залцбург с 1 и Челси с 0, но двата тима играят по-късно днес.


В друга ранна среща от тази вечер Шахьор (Донецк) и Селтик стигнаха до хикс 1:1 във Варшава. Артьом Бондаренко си вкара автогол в 10-ата минута, а в 29-ата Михайло Мудри вкара топката във вратата на Селтик и изравни резултата.

Няколко минути след това Мариан Швед отново преодоля вратаря на шотландците, но попадението му бе отменено заради засада. Четвърт час преди края Жота от Селтик можеше да се превърне в герой, но защитник блокира удара му към опразнената врата.

В самият край на двубоя Селтик пропусна няколко добри възможности за гол, но Йоргос Якумакис и Даизен Маеда пратиха топката покрай вратата.  Това бе всичко по-интересно в срещата, като точката бе достатъчна, за да запази временно първото място в класирането. Украинците имат 4 точки, следва Реал (Мадрид) с 3 и мач по-малко, Селтик е с 1, а на дъното Лайпциг с 0, но двубой по-малко.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК