Героят за Лудогорец от историческата победа над Стяуа Козмин Моци не остана доволен от резултата на тима му срещу Ливърпул на "Анфилд". Румънецът и съотборниците му отстъпиха с 1:2 на "мърсисайдци", като победното попадение за англичаните в мача от Група "B" на Шампионската лига падна от дузпа в 93-ата минута, реализирана от Стивън Джерард.

"Според мен реалният резултат беше равенството, но оставаха три минути и го изпуснахме. Мисля, че играхме много добре и не заслужавахме да загубим", каза Моци.

"Страхотно е да чуеш химна тук - на "Анфилд", но ние дойдохме да си покажем играта и имахме много шансове да отбележим. Много е тъжно да загубиш по този начин в последната минута, особено след като си изравнил малко преди това. Имахме много положения. Сега мислим за вътрешното първенство и едва после идва ред на Реал (Мадрид). Вярвам, че ако бяхме вкарали първи с гредата, щеше да ни е много по-лесно", добави Моци.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа