Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри част от титулярите за утрешния мач срещу Базел. Специалния има въпросителни относно състоянието на белгийския халф Маруан Фелайни и участието му срещу швейцарския първенец на старта в груповата фаза на Шампионската лига. Срещата от група „А” е утре от 21:45 часа българско време.

"Фелайни не тренира вчера. Той е много важен играч за мен, много по-важен, отколкото си мислите. Без него чувствам състава по-слаб, независимо дали той е на терена, или не. Ако състоянието му се подобри, той ще бъде в състава задължително, защото в момента се нуждая от него, но все още не мога да кажа нищо сигурно", заяви Моуриньо преди утрешния сблъсък на „Олд Трафорд”.

"Мисля най-доброто за отбора. Аз обаче не харесвам пълното разделение между първенство и Шампионска лига, а освен това в момента Давид де Хеа е много уверен и се справя чудесно. Така че утре той ще бъде титуляр", сподели Специалния за вратаря.

Със сигурност титуляри в отбрана за „червените дяволи” ще са Виктор Линдельоф и Крис Смолинг, тъй като Ерик Байи и Фил Джоунс са наказани.

"Дори и да не бяха наказани, пак мисля, че щях да избера Линдельоф и Смолинг. За Виктор ще бъде по-лесно да се адаптира с мачове в Шампионската лига. Той познава турнира, а и футболът в него е по-сходен с този в Португалия, отколкото Висшата лига", допълни постугалският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И ВСИЧКО ЗА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА