Феновете на Челси не спряха да подкрепят Жозе Моуриньо и по време на снощния мач с Динамо (Киев), спечелен трудно с 2:1. Публиката на „Стамфорд Бридж” за пореден път демонстрира уважението си към португалския мениджър, въпреки серията от слаби резултати във Висшата лига на Англия. Снощи обаче, макар и с триста зора, „сините” се добраха до така ценния успех срещу украинския отбор.
 
"Не е нормално това, което се случи на трибуните. Просто не е нормално. Не знам дали тези хора четат вестници, гледат телевизия, дали слушат разни коментатори и анализатори... Или може би имат огромни сърца!", заяви Моуриньо след мача по адрес на фенската подкрепа.
 
"Вероятно публиката е разбрала че съм огромен професионалист, който е донесъл множество хубави моменти на клуба. И въпреки това, такава подкрепа не е нормална. Просто не знам как да им благодаря, наистина не знам. Само им се покланям...", развълнувано коментира португалецът на пресконференцията след двубоя.
 
"Единственото нещо, което мога да им кажа е, че до последния ми ден тук - независимо дали ще е след 5, 10 или 40 години - до последната крачка, която направя на този стадион, аз ще им давам всичко от себе си", обеща Моуриньо.