Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо захапа ПСЖ на пресконференция преди реванша от Шампионската лига между двата тима. Тази вечер в 21:45 часа лондончани приемат френския тим в осминафилен двубой, а първата среща завърши 1:1.

"Бях много изненадан в първия мач. Изненадан, защото един отбор с фантастични футболисти може да запише такъв резултат по отношение на броя на нарушенията. Този тим правеше фаул след фаул. Този тим спираше Еден Азар само с фаул през цялото време. Този тим атакуваше нашият футболист с топка в крака с двама-трима души и всеки от тях търсеше агресията. Дори играч като Златан Ибрахимович, типичен атакуващ футболист, се връщаше в защита, за да атакува Азар", заяви Моуриньо.

"Мислех си, че един английски отбор никога не може да бъде изненадан от агресията, защото агресията е нещо, което вие имате в тази страна. Този сезон с Челси играхме срещу отбори от Чемпиъншип в турнирите за различните купи, играхме срещу отбори от Лига 1 и Шрюсбъри от Лига 2. Но най-агресивно играещият отбор, който срещнахме през този сезон, е ПСЖ", допълни Специалния.

Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!