Българският треньор на казахстанския шампион Астана Станимир Стоилов сподели, че мечтае отново да изведе отбор до груповата фаза на Шампионската лига, но въпреки това АПОЕЛ (Никозия) остава големият фаворит преди реванша. Астана победи с минималното 1:0 в първия мач между двата тима от плейофите на турнира.

"Ще се борим докрай, а аз лично мечтая да влезем в групите на Шампионската лига. АПОЕЛ остава големият фаворит преди ответния сблъсък. И все пак във футбола нищо не се знае и всеки може да победи всеки", сподели Мъри Стоилов.

"На реванша ще играем самоотвержено, защото само така можем да преследваме победата. Ще се борим до последно и сме длъжни да играем концентрирано. Знам, че невинаги се получава, но трябва да го направим", допълни българският специалист.

"По-доволен съм, че не пуснахме гол в този мач, защото в Европа понякога е по-добре да завършиш 0:0, отколкото да победиш с 2:1 у дома. Поздравявам отбора си, но ни чака тежък реванш в Кипър, където АПОЕЛ ще играе още по-добре", каза още наставникът на Астана.