Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино очаква сериозен двубой срещу Ювентус от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първият мач е този вторник от 21:45 часа българско време в Торино.

„Това е най-добрият ни период, откакто аз съм в тима. Сега ще се изправим срещу един от най-добрите отбори в Европа. Те притежават отлични футболисти, които много добре познават съперничеството в Шампионската лига. Последните две години изиграха два финала. Ние нямаме всичко това, но имаме увереност, вяра в собствените ни възможности, че можем да се противопоставим в този сблъсък. Гледахме срещата им с Фиорентина. Трябва да преодолеем липсата ни на опит и да отбележим гол на отбор, който е допуснал само един в 16 срещи”, сподели Почетино преди срещата.

„Ще бъде фантастично, ако успеем да спечелим първия сблъсък. Идеята ми е да продължим да играем както в последните ни срещи, да демонстрираме малко повече характер и малко повече мисъл, за да покажем, че сме сред най-добрите в Европа”, допълни наставникът на „шпорите”.  

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА