Фенове на Цървена звезда бяха заловени с наркотици в Слънчев бряг часове преди първия мач с Лудогорец от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Важният двубой е утре от 21:00 часа на "Лудогорец Арена".

Сръбският автобус, който към момента се претърсва от полицаи на РУП-Слънчев бряг, се оказа фрашкан с наркотици. Пътуващите в него чужденци са извадени навън, има и един с белезници. Това съобщи "Флагман", позовавайки се на очивидец на акцията на околовръстното шосе на Слънчев бряг, при разклона за село Тънково.

Както вече стана ясно, автобусът с около 60 пътници в него бе спрян от патрулни коли на РУП-Слънчев бряг и в него внезапно започна претърсване и обиски на пътуващите. Чужденците се оказаха фенове на сръбския футболен клуб Цървена звезда, които от снощи пребивават в Слънчев бряг, съчетавайки посещението на утрешната дерби с Лудогорец в Разград.

Ултрасите решили да разпуснат преди да отпътуват от Слънчев бряг, но по сигнал в полицията се оказало, че са потрошили хотела и ресторанта, където били отседнали. Освен това имало данни, че някои от тях освен че са мъртвопияни, са и дрогирани.

В автобуса е открита и дрога. Разследването продължава.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа