Реал (Мадрид) и ПСЖ сътвориха истински спектакъл в предпоследната си среща от групите на Шампионската лига, завършвайки при резултат 2:2.

Равенството не значеше нищо за крайното класиране, тъй като и двата тима си осигуриха класиране в следващата фаза още преди този двубой. Французите остават първи в група "А" с 13 точки, докато мадридчани са втори с 8. На трето и четвърто място съответно са Брюж (3 точки) и Галатасарай (2 точки).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Първото полувреме започна много силно за домакините, които бяха по-активният тим на терена.

Още до 15-ата минута те създадоха 2 положения пред вратата на французите, като близо до гола бяха Тони Кроос и Иско, но техни изстрели минаха много покрай вратата на Навас.

В 17-ата минута натискът на домакините даде плод и Карим Бензема направи добавка за 1:0 на отбилата се в гредата топка след изстрел на Иско.

Постепенно гостите заиграха малко по-уверено и напипаха своя ритъм, но отново по-чистите положения бяха за "белия балет".

В 43-ата минута може би най-интересната ситуация в двубоя се случи, изключвайки гола. При нея Куртоа излезе неразчетено и повали с шпагат Мауро Икарди в наказателното поле, като съдията посочи бялата точка и червения цвят картон на белгиеца. След преглед на ВАР обаче той установи нарушение в центъра на терена срещу Марсело и отмени както картон, така и наказателния удар.

Второто полувреме започна със смяна, като вместо Идриса Гей се появи Неймар.

И това обаче не помогна на парижани, тъй като домакините продължиха да са по-добрият и по-активният отбор. С пропуски обаче се отчетоха Карим Бензема и Иско.

В крайна сметка до попадение във вратата на Навас се стигна и през втората част. Марсело центрира чудесно за Бензема, който с глава направи 2:0 в 79-ата минута.

Последваха шокиращи минути за домакините. В 81-ата Килиан Мбапе успя да отбележи на празна врата след центриране и огромна грешка на Рафаел Варан.

Това обаче не бе всичко и само 2 минути по-късно Сарабия получи страхотен пас в наказателното поле на Реал и с мощен изстрел не остави никакъв шанс на Куртоа за 2:2.

До края на мача и два тима потърсиха победата, като на прекрасна позиция се озова Килиан Мбапе в последните минути, но не успя да отбележи. За домакините пък с греда от пряк свободен удар в последните секунди се отчете Гарет Бейл.

В крайна сметка голово равенство се запази и двата тима взеха по точка.