Реал (Мадрид) успя да победи с 2:0 Интер при гостуването в Милано в мач от група "B" на Шампионската лига. Преди първия съдийски сигнал двата отбора почетоха с минута мълчание паметта на починалия преди часове Диего Марадона.

До голяма степен полузащитникът на "нерадзурите" Артуро Видал може да бъде винен за поражението от Реал, тъй като в 33-ата минута си изкара два жълти картона в рамките на 15-ина секунди при резултат 0:1, с което на практика помогна на испанския колос и попречи на съотборниците си да се борят за успеха.

Попаденията за Реал вкараха Еден Азар от дузпа в 7-ата минута, а в 59-ата Ашраф Хакими си заби автогол, предизвикан от резервата Родриго. 

След поражението Интер остава на последната четвърта позиция в класирането в групата с едва 2 точки от 4 мача и на практика шансовете им за продължаване напред вече са илюзорни. Реал (Мадрид) е втори със 7. Лидер е Борусия (Мьонхенгладбах) с 8 точки, след като тази вечер отвя с 4:0 Шахтьор (Донецк). Украинците имат 4 точки в актива си. 

ГРУПА "B"
Борусия (Мьонхенгладбах) - Шахтьор (Донецк) 4:0 
Ларс Щиндъл (17-дузпа), Нико Елведи (34), Бреел Емболо (45+1), Оскар Венд (77)

Интер – Реал (Мадрид) 0:2
0:1 Еден Азар (7-дузпа), 0:2 Ашраф Хакими (59-автогол)

КЛАСИРАНИЯ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - ТУК!