ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Реал (Мадрид) победи Унион (Берлин) с 3:2 в мач от група "С" на Шампионската лига и се класира за осминафиналите загубена точка груповата фаза.

Четвърт час след началото Хоселу засече центриране в наказателното поле, но нямаше късмет, след като изстрелът му с глава удари напречната греда.

Минута преди края на първата част Лука Модрич пропусна дузпа, а секунди след това Унион поведе в резултата, след като Кевин Фоланд бе най-съобразителен в наказателното поле и преодоля Кепа (1:0).

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Реал изравни след час игра с удар на празна врата на Хоселу (1:1)

Десет минути по-късно испанският нападател отбеляза второто си попадение в срещата, след като засече центриране на Фран Гарсия.

Пет минути преди края Алекс Крал донесе радост за феновете на Унион, след като направи резултата 2:2 с удар от границата на наказателното поле.

Реал обаче стигна до победата четири минути по-късно с гол на Дани Себайос.

В другата среща от групата Наполи победи Брага с 2:0 в пряка битка за второто място в класирането. Сердар Саатчъ си отбеляза автогол и даде аванс на италианците в деветата минута, а звездата на домакините Виктор Осимен реши всичко в 33-ата.

Реал Мадрид печели групата с 6 победи от 6 мача и 18 точки. Напред в Шампионскатата лига е и вторият Наполи (10 т.), Брага ще играе в Лига Европа като трети отбор в групата (4 т.), а Унион Берлин отпада с две точки и последно място в класирането.

Унион Берлин - Реал (Мадрид) 2:3
1:0 Воланд 45', 1:1 Хоселу 61', 1:2 Хоселу 73', 2:2 Крал 85', 2:3 Себайос 89'
 

Наполи - Брага 2:0
1:0 Саатчъ 9' (авт), 2:0 Осимен 33'