ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Реал (Мадрид) завърши при 1:1 като гост на Шахтьор (Донецк) във Варшава в двубой от група F на Шампионската лига.

Мадридчани можеха да поведат в 18-ата минута след страхотен удар с левия крак на Карим Бензема, но вратарят на украинците се справи.

Шахтьор показа зъби към средата на полувремето, а Ласина Траоре и  Олексндър Зубков пропуснаха от добра позиция. Реал натисна съперника след 30-ата минута, но Бензема, Родриго и Федерико Валверде не успяха да се разпишат.

Само минута след почивката Олексндър Зубков получи страхотен пас от Богдан Михайличенко и с глава откри резултата (1:0).

Реал можеше да изравни две минути по-късно, но Орелиан Чуамени прати топката встрани от дясната греда.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След час игра Шахьор пропусна две добри възможности, дело на Ласина Траоре и Олексндър Зубков в 65-ата и 68-ата минута. Малко след това пропуск направи и Михайло Мудрик.

Въпреки това Реал можеше да изравни в 74-ата минута, но ударът на Тони Кроос премина на сантиметри от лявата греда.

Мадричани пропуснаха още една добра възможност минути преди края, но Висисиус Жуниор прати топката над вратата след подаване на Лукас Васкес.

В продължението Реал направи пореден пропуск, след като Рюдигер стреля покрай вратата с глава. Реал (Мадрид) стигна до точката в последната минута след гол на германския защитник в продължението за крайното 1:1. При попадението Рюдигер получи удар в главата и се наложи медицинският екип на "белите" да спира кръвотечение от главата му.

В другия двубой Лайпциг победи Селтик с 2:0 като гост. В класирането води Реал (Мадрид) с 10 точки, следва Шахтьор със 6, Лайпциг с 5 и Селтик с 1.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК