Спортните канали на А1 ще излъчат пряко два от реваншите от плейофната фаза в Шампионска лига на 28 август от 22:00 часа. Залогът за отборите е повече от висок, тъй като победителите от двойките ще си гарантират място в груповата фаза на надпреварата.

По MAX Sport 1 феновете ще могат да проследят сблъсъка между АЕК Атина и МОЛ Види, като гърците имат предимство, след като надделяха с 2:1 като гост миналата седмица. Шампионите на Унгария, които в предварителните кръгове отстраниха Лудогорец, ще се надяват на чудо, което ще им донесе историческо първо участие в груповата фаза на най-комерсиалния футболен турнир. 

По същото време - във вторник от 22:00 часа, MAX Sport 2 ще излъчи реванша между два редовни участника в груповата фаза на Шампионската лига - Динамо (Киев) и Аякс. Холандският вицешампион пристига в Украйна със самочувствие и добър аванс след 3:1 на Йохан Кройф Арена, но домакините неведнъж са наваксвали два гола пасив в подобни двубои.  

От тази година спортните канали на А1 излъчват всички двубои от УЕФА Шампионска лига, а също и финала на надпреварата. Новият сезон на турнира ще предложи два пъти повече футболни емоции на живо, защото двубоите вече ще се излъчват с два начални часа – 19:55 и 22:00 часа, вместо досегашната схема, в която срещите започваха по едно и също време - 21:45 часа. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019