Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира отпадането на тима си от Шампионската лига. "мърсисайдци" не успяха да победят Базел у дома (1:1) и продъжават участието си в евротурнирите в Лига Европа.
 
Роджърс заяви, че е разочарован, но определи като заслужено некласирането на тима си за следващата фаза на Шампионската лига.
 
"Не се класирахме и не го заслужавахме – това е толкова просто. Трябва да анализираме защо – всеки е виновен, мениджърът, играчите, ние трябва да преразгледаме всичко. В течение на мачовете ние не бяхме достатъчно добри, не събрахме достатъчно точки. Разбира се, че сме разочаровани, не може да има извинение за това, че не се класирахме, а имахме достатъчно шансове за това. Голямото разочарование беше гостуването на Базел, когато не направихме необходимото – не можем да се оплакваме, не бяхме достатъчно добри, за да се класираме сами", заяви Роджърс.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа