Капитанът на Рома Даниеле Де Роси ще вземе участие в утрешната среща от Шампионска лига между "вълците" и Байер (Леверкузен). Халфът пропусна пропусна гостуването на Интер през уикенда заради травма, но ще бъде напълно възстановен за мача на "Олимпико".

Двубоят се очаква с изключителен интерес, тъй като преди две седмици двата тима направиха лудо 4:4 в Германия и любителите на футбола се надяват да станат свидетели на подобен спектакъл.

„Ясно е, че Сейду Кейта няма да е готов. Де Роси ще играе, защото утрешният мач е много важен. Шампионската лига е турнир, в който всеки мач е по-важен от тези в първенството. Ние трябва да стигнем до победата, за да бъдем по-близо до класиране в следващата фаза", заяви наставникът на Рома Руди Гарсия.

„Предишният мач потвърди, че сме още в процес на обучение. Германците са много силни в атака и имат проблеми в защитата. Сега обаче ще бъде много по-трудно. Ние вкарваме много голове, а и защитата ни се справя по-добре. За утре обаче всичко е ясно – просто трябва да бием“, каза още специалистът.