Манчестър Юнайтед победи с 2:1 Виляреал в двубой от група F на Шампионската лига на "Олд Трафорд", в който звездата на "червените дяволи" Кристиано Роналдо записа рекорд за най-много мачове в турнира.

Гостите от Испания започнаха по-добре срещата и за първия четвърт час пропуснаха три положения, чрез Арно Груневелт на два пъти и Пако Алкасер. В последните минути на първата част Йереми Пино от Виляреал направи пореден опит да преодолее Давид де Хеа, но испанецът пак беше безгрешен.

По-добрата игра на Виляреал през първата част даде резултат и "жълтата подводница" откри резултата в 53-ата минута с попадение на Пако Алкасер.

Радостта на испанците обаче продължи само седем минути и Алекс Телеш изравни в 60-ата, след като засече центриране на Бруно Фернандеш (1:1). Десет минути по-късно Юнайтед можеше да води, но удар на Мейсън Грийнууд беше спасен от Херонимо Рули.

В последната минута на петминутното продължение на мача Кристиано Роналдо се превърна в герой със златен гол за крайното 2:1.

По-рано днес Аталанта победи Йънг Бойс с 1:0 в другата среща от групата. Италианците водят в класирането с 4 точки пред Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед с по 3, а Виляреал е на дъното с една.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)