Реал (Мадрид) разби Ливърпул с 3:0, а Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол на "Анфилд". Именно португалецът откри резултата. Другите две попадения бяха дело на Карим Бензема. С успеха Кралският клуб вече е лидер с 9 точки и качи на второто място Лудогорец, който пък снощи надигра с 1:0 Базел.

"Този гол бе специален. Това е първият ми гол тук на "Анфилд" срещу Ливърпул и много се гордея с това. Чувствам се щастлив - спечелихме трите точки и това е страхотно. Знаехме преди мача, че ще е трудно място, но аз мисля, че играхме фантастично, особено през първите 45 минути. Заслужавахме да победим“, коментира пред "Скай Спортс" Роналдо.

"Най-хубавото нещо е, че спечелихме. Вече имаме 9 точки в групата, което означава, че сме си свършили работата на 75%. Надяваме се Реал да стане първият отбор, защитил титлата си в Шампионската лига? Защо не? Вървим стъпка по стъпка и знаем, че първото нещо, което трябва да направим е да се класираме напред, но ние ще опитаме като миналата година. Знаем, че ще е много трудно, но сме позитивно настроени и мисля, че ще успеем, ако играем както досега", каза още Роналдо.