Манчестър Юнайтед загуби с 0:1 домакинството си на Ювентус в един от най-чаканите сблъсъци от третия кръг на група "H" на Шампионската лига. Победното попадение за "бианконерите" отбеляза  Пауло Дибала още в 17-ата минута. Така Кристиано Роналдо се завърна победоносно на "Олд Трафорд", от където тръгна голяма му кариера. В другата среща от групата по-рано Йънг Бойс и Валенсия завършиха наравно.

"Червените дяволи" имат четири точки до момента, докато "бианконерите" са с пълен актив след първите два мача.

В 17-ата минута Кристиано Роналдо пое топката по десния фланг, центрира към Куадрадо, откъдето топката отскочи към непокрития Дибала и той имаше време да попита Де Хеа в кой ъгъл да му изпрати топката – 0:1.

Ювентус продължи да диктува събитията на терена. Де Хеа отново трябваше да се намеси в 22-ата минута, за да парира удара на Жоао Кансело.

Следващият, който постави на изпитание Де Хеа, бе Блез Матюиди, но отново испанският вратар на „червените дяволи” се оказа на висота.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Старата госпожа” продължи да доминира и през второто полувреме. Кристиано Роналдо се шмугна и стреля страховито от средна дистанция, но пак насреща си имаше стената Де Хеа.

В средата на второто полувреме италианците отстъпиха инициативата на домакините, в стремежа си да имат повече сигурност в отбрана и да контрират при удала се възможност.

В 75-ата минута Пол Погба създаде най-доброто положение пред „червените дяволи”, но видя как изстреляната от него топка се отбива от гредата.

До края на срещата и пред двата тима се разкриха някои добри шансове, но нов гол не падна. Ювентус победи с 1:0 и води с пълен актив от точки 9  в групата си, докато Юнайтед остава втори с 4. Трети е Валенсия с 2 точки, а последен Йънг Бойс с една.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19