Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не даде конкретен отговор на въпроса дали ще разчита на голямата звезда Лионел Меси за гостуването срещу Интер от груповата фаза на Шампионската лига утре вечер от 22:00 часа българско време. Аржентинецът се възстановява от травма в лакътя, но пътува заедно с отбора за Милано.

“Искаме да видим как той ще се чувства по време на тренировката. В никакъв случай няма да рискуваме с него, ако нещо не е наред. Трябва да сме напълно сигурни”, заяви Валверде за Меси.

“Този мач ще бъде подобен на онези, които Интер прави в първенството на Италия - много интензивни и с голяма борбеност. Ще бъдем поставени под напрежение, но ще се опитаме да спечелим. Дори очаквам домакините да бъдат по-агресивни в своята преса. Това е нещото, което им носи успехите този сезон. Те са в добра форма и ще ни бъде тежко”, категоричен е наставникът на каталунците.

Каталунците сразиха „нерадзурите“ с 2:0 на „Камп Ноу“ преди две седмици и са лидери в групата с пълен актив от 9 точки. Интер има 6 точки, а ПСВ Айндховен и Тотнъм са с по 1.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019