ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ювентус загуби с 0:2 от Макаби Хайфа като гост в четвъртия си мач от груповата фаза на Шампионската лига и застраши сериозно оставането си в турнира.

Домакините, които постигнаха първи успех в груповата фаза на турнира, започнаха да тормозят отбраната на Юве още от самото начало и в четвъртата минута Войчех Шчесни трябваше да спасява опасен удар.

Вратарят обаче бе безпомощен три минути след това, след комбинация между Пиер Корну и Омер Ацили, завършила с точен удар с глава за 1:0.

По-малко от десет минути след това Тярон Чери и Омер Ацили пропуснаха още две възможности за домакините.

 Winbet - победата е емоция! (18+)

След половин час игра Макаби поиска дузпа за игра с ръка на Леонардо Бонучи, но след ВАР, реши да не отсъжда наказателен удар.

Макаби продължи да играе по-добре от италианския гранд и след още една неотсъдена дузпа, успя да удвои аванса си. Омер Ацили отново се разписа с удар в горния десен ъгъл (2:0).

Ювентус се събуди в последната минута на полувремето, в която Душан Влахович, а малко след него и Аркадиуш Милик не успяха да отбележат.

Десет минути след почивката Ругани също се опита да вкара за Ювентус, но вратарят на Макаби се справи.

Италианският гранд продължи да бъде по-активният тим на терена, но не достигаше да реални голови положения. 

Юве поиска дузпа в 67-ата минута за падане на Хуан Куадрадо в наказателното поле, но реферът подмина ситуацията.

До края на мача не се случи нищо, което да промени крайния резултат. Така италианският гранд е на 4 точки зад конкурентите си ПСЖ и Бенфика за класиране в следващата фаза два кръга преди края и така значително шансовете си за успех.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК