ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Шоуто в Шампионска лига се завръща тази вечер с първите мачове от груповата фаза. Предстои да се изиграят осем двубоя в най-силната клубна надпревара, известна като Турнира на богатите. 

Още в първия кръг има няколко доста любопитни срещи, които приковават вниманието.  

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Програмата започва с два мача от 19:45 часа. Единият от тях е повече от любопитен. На "Сан Сиро" Милан посреща Нюкасъл. "Росонерите" ще опитат да се отърсят от тежкото поражение от Интер (1:5) през уикенда. За "свраките" пък това е своеобразно завръщане в турнира след дълго отсъствие и ще искат да се докажат на всяка цена.

Другият ранен двубой противопоставя Йънг Бойс и Лайпциг. Германците са изявен фаворит, но гостуванията в Швейцария никога не са лесни.

В късните мачове е още по-интересно. Шампионът Манчестър Сити стартира защитата на титлата си. Възпитаниците на Хосеп Гуардиола приемат балканския гранд Цървена звезда. Любопитно ще е и в Париж, където шампионът на Франция ПСЖ приема Борусия (Дортмунд). Имайки предвид, че това е сблъсък от една от най-оспорваните групи - група "F", всеки ще иска да запише добър резултат, който ще бъде от изключително ценен.

Доста интригуващ е и дуелът между Лацио и Атлетико (Мадрид). На "Олимпико" ще ври и кипи, а всеки ще търси трите точки. Имайки предвид, че двата тима се водят фаворити в група "Е", този двубой може да е от голямо значение за крайното класиране и битката за първите места.

Програмата за днешните мачове: 
 
Група "Е"
22:00 часа Фейенорд - Селтик

22:00 часа Лацио - Атлeтико (Мадрид)

Група "F"
19:45 часа Милан - Нюкасъл 

22:00 часа ПСЖ - Борусия (Дортмунд)

Група "G"
19:45 часа Йънг Бойс - Лайпциг

22:00 часа Манчестър Сити - Цървена звезда 

Група "H" 
22:00 часа Барселона - Антверпен
 
22:00 часа Шахтьор (Донецк) - Порто

ВИЖТЕ ТВ ПРОГРАМАТА

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!