Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне определи като много малки шансовете на тима си в реванша срещу Реал (Мадрид) след загубата с 0:3 в първия мач.

Аржентинецът каза, че обратът е почти невъзможен, но играчите му ще се опитат да го постигнат и трябва възможно най-бързо да забравят снощната загуба.

"Първото полувреме не беше добро и от двата отбора. Винаги дебнеше опасността, но грешните пасове следваха един след друг и от двата тима. Но те успяха да отбележат. Ние имахме своя шанс чрез Гамейро, но вратарят им спаси.

След почивката задържахме топката, но не създадохме нищо. Те пък използваха добре пространствата, които им оставихме. Футболът е прекрасна игра, в която всичко може да се случи и аз все още вярвам, че можем да продължим напред", сподели още Симеоне и не пропусна да похвали съперника.

Те бяха по-добрият отбор и трябва да ги поздравя за всичко. Оползотвориха шансовете си максимално. Сега ще мисля първо за важния ни мач в първенството, а после ще се концентрирам върху реванша", коментира Симеоне.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА