Популярният в Германия спортен астролог Янис Окун заяви, че Ювентус ще вкара гол в 48-ата минута на реванша и ще елиминира Байерн от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първият мач между двата тима завърши 2:2 в Торино, а реваншът е тази вечер от 21:45 часа българско време в Мюнхен.

"Байерн не го чака нищо хубаво тази вечер. В клубния хороскоп Плутон се намира точно в квадрата на Венера, а Сатурн се намира в конюнкция с Луната. Плутон често се свързва с болезнени отпадания, също и с шокови ситуации. Плутон ще се активира и при Матиас Замер. Тук Меркурий създава опозиция към Плутон. Слънцето е в опозиция с Луната, а Луната е в квадрата на Сатурн - малко след началния съдийски сигнал", анализира астрологът пред мюнхенското издание TZ.

"Критични ситуации ще изживеят Франк Рибери и Филип Лам. При Рибери Плутон е в квадрата на Слънцето, а при Лам Сатурн е в опозиция на Луната. Сигурен съм в това, защото зная рождените им дати. Очаква ни вълнуващ мач с минимална победа. Ако вземем под внимание всички астрологически фактори, Ювентус ще направи светкавичен старт на второто полувреме и три минути след почивката ще вкара гол. Този гол ще шокира Байерн", пророкува Окун.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!