Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е убеден, че футболистите му са мотивирани да покажат добър футбол срещу Ференцварош и да елиминират унгарците. Реваншът от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре от 20:30 часа в Разград, а "орлите" загубиха гостуването в Будапеща с 1:2. 

"Момчетата са мотивирани. Надявам се да бъдат и концентрирани в реванша срещу Ференцварош. Сигурен съм, че ще покажем добро ниво в двубоя с унгарците“, коментира Стоев на пресконференцията преди мача.

Специалистът е категоричен, че офанзивният подход на Лудогорец може да донесе успех в реванша срещу Ференцварош. „Визията на нашия отбор е да играе офанзивен футбол. Това обаче не значи, че няма да подходим сериозно в дефанзивен план. Но основната ни задача в реванша с унгарците е да вкарваме голове", каза Стоев.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков вярва, че "орлите" ще успеят да се преборят с Ференцварош. „Унгарците ги чакат много тежки минути в Разград. Даваме си сметка какъв мач предстои. Готови сме“, заяви Дяков.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери