Халфът на Байерн Томас Мюлер коментира историческата победа с 8:2 над Барселона на 1/4-финалите на Шампионската лига, където ще срещнат Манчестър Сити или Олимпик.

"Много е трудно да се обясни. В този момент нашият отбор е в невероятна форма. Работихме много усърдно с интензитет и много се забавлявахме", започна авторът на два гола и асистенция.

"При нашия стил на игра няма значение кой е другият отбор. Да, Меси е специален, но срещу него трябва да сме по-агресивни и да пресираме. Толкова много таланти има в дефанзивен план. От пейката идват играчи като Кингсли и Филипе", продължи Мюлер.

"Ние сме Байерн! Този резултат е послание към всички останали, но полуфиналът започва от 0:0. Знам, че другите са ни гледали, но всичко започва от 0:0 и трябва да спечелим, за да стигнем до финала. Трябва да сме тихи и спокойни. Утре, след като се събудим трябва да се концентрираме върху следващия мач. Това е нашата работа. Знам как се играе в подобен вид турнири с един мач, но след подобни победи е по-трудно", завърши германецът.