ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Арсенал отвя с 4:0 ПСВ Айндховен в първия за двата отбора мач от група "В" на Шампионската лига. Попаденията за "топчиите" отбелязаха Букайо Сака, Леандро Тросар, Габриел Жезус и Мартин Йодегор. 

Това беше първи мач в Шампионската лига за Арсенал след повече от 6 години. В другата среща от групата Севиля и Ланс завършиха 1:1.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Лондончани откриха резултата още в осмата минута с гол на Букайо Сака. Капитанът Мартин Йодегор се отчете с асистенция, а 12 минути по-късно Сака асистира на Леандро Тросар за втория гол.

В 38-ата минута дойде ред и на Габриел Жезус, който пък получи завършващ пас от Тросар - 3:0.

През втората част темпото на игра спадна, но "топчиите" продължиха да владеят инициативата и не оставиха шанс на гостите от Айндховен. Домакините дори стигнаха до четвърто попадение. Отбеляза го Йодегор в 70-ата минута след подаване на резервата Рийс Нелсън. До края не се случи нищо запомнящо се и срещата приключи 4:0.

В другия мач от групата Севиля и Ланс завършиха 1:1. Лукас Окампос даде преднина на андалусийци още в 9-ата минута, а Анжело Фулжини изравни в 24-ата. През втората част нови попадения не паднаха и срещата приключи 1:1. 

Група "В"
Арсенал - ПСВ Айндховен 4:0

1:0 Букайо Сака (8), 2:0 Леандо Тросар (20), 3:0 Габриел Жезус (38), 4:0 Мартин Йодегор (70)

Севиля - Ланс 1:1
1:0 Лукас Окампос (9), 1:1 Анжело Фулжини (24)