ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тотнъм постигна обрат с 2:1 над Марсилия като гост и спечели група "D" на Шампионската лига. Класирането обаче претърпя промени няколко пъти, докато се играха мачовете тази вечер.

В другата среща Спортинг (Лисабон) поведе на Айнтрахт (Франкфурт), но и там се получи обрат. Немският тим също спечели с 2:1 и в крайна сметка Тотнъм е първи с 11 точки, а Айнтрахт завърши втори с 10 т. и ще последва "шпорите" в елиминациите, докато Спортинг ще играе в Лига Европа, след като зае третото място със 7 точки. Марсилия пък напуска евротурнирите, завършвайки на последното място в групата с 6 т. 

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Преди почивката на мача във Франция домакините доминираха и създадоха много положения. В добавеното време на първата част те заслужено поведоха с гол на Шансел Мбемба - 1:0. 

Тотнъм изравни в 54-ата минута чрез Клеман Лангле, който отбеляза за 1:1 след центриране на Иван Перишич. В петата минута на добавеното време на мача лондончани ликуваха, след като постигнаха победата с попадение на Пиер-Емил Хьойберг. Той смълча френската публика на "Велодром", след като Хари Кейн го изведе сам срещу Пау Лопес и се разписа за 1:2.

ГРУПА „D“ 
Марсилия - Тотнъм 1:2
1:0 Шансел Мбемба (45+2), 1:1 Клеман Лангле (54), 1:2 Пиер-Емил Хьойберг (90+5)

Спортинг (Лисабон) – Айнтрахт (Франкфурт) 1:2
1:0 Артур (39), 1:1 Даичи Камада (62-дузпа), 1:2 Рандал Коло Муани (72)

Крайното класиране: 1.Тотнъм 11 т., 2.Айнтрахт (Франкфурт) 10, 3.Спортинг (Лисабон) 7, 4.Марсилия 6

 


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК