Треньорът на Базел Урс Фишер обеща тимът му да играе за победа в утрешното домакинство на Арсенал от Шампионската лига. Швейцарците са пряк съперник на Лудогорец за третото място в групата, което заедга е за разградчани и ще им даде право да продължат участието си в Лига Европа през 2017 година.

"Няма да излезем на терена с нагласата за равенство. Това би било прекалено рисковано. Със сигурност ще трябва да вкараме голове, особено срещу противник като Арсенал. Реалист съм и съм наясно, че трябва да имаме перфектния ден, за да спечелим срещу толкова труден съперник. Трябва да играем и на върха на възможностите си, да намалим до минимум грешките и да имаме малко късмет. Ако това се случи, можем да постигнем добър резултат. 

Ще трябва да рискуваме, ако искаме победата. Смятам, че сме готови. Имахме план и мисля, че се справихме доста добре, въпреки загубата. Арсенал има много качествени играчи и може да вкарва, дори когато срещу себе си има съперник, който играе добре. Именно затова се нуждаем от тази малка доза шанс", каза Фишер.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА