Треньорът на българския национал Георги Миланов в ЦСКА (Москва) Леонид Слуцкий определи предстоящия сблъсък с Рома утре вечер от 19:00 часа българско време като ключов и за двата тима за място в 1/8-финалите на Шампионската лига.

„Не леко да играеш срещу Сити, Байерн и Рома. Говорим си за отбори сред най-добрите в Европа, а класирането в групата го доказва. Рома е много силен съперник, мачът утре ще ни покаже дали можем да продължим. Очевидно ни чака важен двубой – имаме шанс да си гарантираме класиране и трябва да го оползотворим“, сподели Слуцкий на пресконференцията преди утрешния двубой.

„Рома има няколко контузии сред защитниците. Торосидис и Майкон няма да играят, но на линия ще бъдат Манолас, Астори и Коул, срещу които се изправихме в първия двубой. Те няма да променят стила си на игра, точно както ние няма да се откажем да атакуваме. Дали ще страдаме срещу бързите им играчи? Не вярвам Рома да разполага с по-бързи футболисти от Манчестър Сити или Краснодар“, допълни наставникът на „армейците”.