Треньорът на Младост (Подгорица) Никола Ракойевич определи Лудогорец като фаворит преди срещата помежду им от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Той говори пред медиите, след което тимът му направи тренировка на „Лудогорец Арена“.

"Домакините имат предимство и заради това, че ние променихме голяма част от съставa, с който спечелихме шампионската титла. Вероятно в титулярния си състав ще включа 5 или 6 нови играчи в сравнение с шампионския сезон на тима. Започнахме нов проект и не очакваме велико чудо от утрешния мач, но имаме доста млади играчи, и вярвам че те могат да покажат своя талант", сподели треньорът.

"Имаме само един чужденец, останалите са от Подгорица. Ще се постараем да се представим по най добрия възможен и със сигурност няма да се изложим, без значение на класата на Лудогорец и факта, че осъзнаваме срещу какъв отбор играем", допълни Ракойевич.

"Гледахме 4 контроли на Лудогорец, подготвили сме се за тях. Колко успешна е тактиката ни - ще се види на мача утре", коментира още той.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа