Треньорът на литовския шампион Жалгирис Валдас Дамбраускас очаква Лудогорец да представи „бясното си лице” в реванша между двата тима от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът на „Лудогорец Арена” в Разград е утре вечер от 21:00 часа българско време. Литовският тим спечели с 2:1 в първата среща.

„Очаквам един добър мач. Противникът е труден, но се надявам играчите да покажат пълния си потенциал и да изпълнят задачите си на терена. Трудна работа имаме да свършим, но се надявам да изпълним нашата задача. Дошли сме да представим своя отбор, своята страна. Утре очаквам Лудогорец да представи бясното си лице, да търси първи гол възможно най-бързо. Те също са под напрежение, защото евентуално отпадане ще е голямо разочарования за тях след последните успешни сезони в евротурнирите”, сподели Дамбраускас на пресконференцията преди мача.

„За съжаление познавам силата на тези играчи. Кешеру е голям играч. Във Вилнюс взехме преимущество от играта с фалшива деветка, но сме се подготвили и за Кешеру. Дяков е голяма сила за отбора, играч с голям опит. Смятам, че с тези двама играчи Лудогорец може да ни изненада, но ние сме подготвени. Направили сме добър анализ”, отговори треньорът на въпрос дали е запознат с качествата на Клаудиу Кешеру и Светослав Дяков, които бяха резерви в първия мач.

„Никой не очакваше това, което се случи във Вилнюс. Три седмици след жребия слушахме колко добри са Лудогорец, но ние не се страхуваме и ще покажем това на терена”, завърши Дамбраускас.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

 ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - ТУК