Втората дузпа за Реал (Мадрид) срещу Лудогорец беше несъществуваща, признаха в Испания. Снощи Кристиано Роналдо и компания надделяха трудно с 2:1 срещу българския първенец в мач от Група "B" на Шампионската лига.

Съдийският анализатор на авторитетното издание "Марка" - Андухар Оливер, изрази мнение, че Роналдо е симулирал при втората дузпа за "белия балет", която той реализира за 1:1, след като по-рано пропусна от бялата точка.

"Контактът не е достатъчен за дузпа", заяви Андухар Оливер за театралното падане на Роналдо за лек допир с Козмин Моци, който беше вдигнал ръце и изобщо не посегна да фаулира звездата.

В същото време звездата на Реал (Мадрид) се оплака пред испанските журналисти, че играчите на Лудогорец играли грубо.

"Нарочно ме изритаха. Утре (б.р. - днес) ще видим какво е състоянието ми, сега имам малка рана. Влизането беше много грозно. Сякаш играехме ръгби", оплака се Роналдо, цитиран от испанските медии.

"Не зная дали вратарят спаси дузпата или аз я пропуснах. Вратарите също умеят да спасяват, трябва да ги поздравим", добави португалецът.




Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа