Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал призна, че напрежението в тима е голямо преди първия мач с белгийския Брюж от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Срещата е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Олд Трафорд”.

"Има голямо напрежение, защото целта ни е да влезем в групите на Шампионска лига. Този тип мачове са много трудни. Паднахме се с Брюж, а те могат да се защитават много добре, както и да атакуват. Всички искат да участват - бордът, играчите и феновете. Трябва да покажем качествата си срещу един много добър отбор. Няма да е никак лесно", заяви Ван Гаал на пресконференцията преди срещата.

"Имам доверие в играчите си. Рууни обаче не е единственият футболист, който може да играе като нападател. Аднан Янузай също може да действа на тази позиция и той го направи по време на подготовката в САЩ. Тогава му дадох тази възможност и той показа, че може да се справи. Имаме и Чичарито, и Уилсън, така че не мисля, че ни липсват нападатели", допълни холандският специалист, които няма кадрови проблеми преди срещата с изключение на продължаващия да се възстановява от травма Фил Джоунс.