ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тотнъм завърши 1:1 със Спортинг (Лисабон) в Лондон в мач от група "D" на Шампионската лига. "Шпорите" имаха нужда от победата, за да си гарантират участие в следващата фаза, но не успяха да я постигнат. 

Португалският тим поведе след гол на кадъра на Тотнъм Маркъс Едуардс в 22-ата минута. Родриго Бентанкур изравни десет минути преди края. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В добавеното време гол на Хари Кейн бе отменен след намесата на ВАР при доста спорни обстоятелства. В 96-ата минута той връхлетя върху отскочила топка в наказателното поле на гостите и преодоля вратаря, правейки пълния обрат за "шпорите". Последва дълго разглеждане на попадението, а след това то бе отменено заради засада. Антонио Конте реагира бурно и се нахвърли на съдията Дани Маккели от Нидерландия, който го изгони с директен червен картон.

След равенството Тотнъм остава на върха в групата с точка аванс пред Спортинг и Айнтрахт (с по 7), който тази вечер победи с 2:1 Марсилия (с 6 т.). Така "шпорите" имат нужда само от точка в гостуването си на французите в последния кръг, за да са сигурен участник в 1/8-финалите на Шампионската лига.