Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов призна, че гостуването на Реал (Мадрид), загубено с 0:4, е бил най-тежкият мач за него и за защитата на тима досега в Европа.

"Такъв мач досега не сме имали. Такава вихрушка никога не ме е вяла. И миналата година имахме сериозни двубои, но толкова работа в защита и за мен не се сещам. Но това е Реал (Мадрид) - най-добрият отбор в света", коментира Стоянов.

"След изгонването на Марселиньо стана много тежко, но ние не изпаднахме в глуха защита. Имахме положения на контраатаки, можехме и да вкараме. Аз съм горд от всички за това, което постигнахме. Вкараха ни три гола от статични положения, явно там изпитваме слабост, което не е нормално. Следващият път ще бъдем доста по-подговени и ще можем да реагираме още по-адекватно", продължи вратарят.

"Честно казано, никой нищо не ми е казвал за трансфер. Това е по-добре, защото съм щастлив в Лудогорец и съм футболист на този отбор. Ако дойде добра оферта, ще отида, но това не ми е фикс идея. Докато съм тук ще давам всичко най-добро за отбора", добави Владо Стоянов.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа