Реваншът от четвъртфиналите на Шампионската лига между Пари Сен Жермен и Борусия (Дортмунд) вълнува целия футболен свят. В България също феновете на двата отбора очакват с нетърпение битката, която в първия рунд завърши с крехка победа за германците (1:0).

В сряда пък своя реванш ще изиграят колосите Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен), които извъртяха зрелищно 2:2 преди седмица.

В сутрешния блок на БНТ традиционно обсъдиха всички актуални спортни теми, като не бе подминат и сблъсъкът в Париж.

Коментарът на Симеон Иванов направи много сериозно впечатление на зрителите, въпреки призива на колежката му Христина Христова да замълчи. "Аз искам германски финал на "Уембли" - това все едно да пуснеш чалга в метъл клуб. Аз съм фен на Байерн, но Борусия ми е симпатичен отбор. Техните фенове са нещо непоправимо. "Жълтата стена" е едно от най-великите футболни изпълнения и сега ще видите колко увисват френските фенове в сравнение с тези във "Вестфален" (това е предишното име на стадиона на Борусия).

ПСЖ не заслужава да спечели Шампионската лига, защото няма традициите и манталитета на големите европейски грандове", категоричен бе журналистът, който всяка сутрин показва изумителни спортни знания.