“В квалификациите за Шампионската лига няма как да си избираме съперници. Винаги отборите са трудни, тежки. Това са шампиони. Знаем, че съперникът ни Мидтиланд е тежък“, заяви на пресконференция треньорът на Лудогорец Павел Върба.

Мачът с датчаните е в Разград от 20,30  часа утре.  

„Техният минус е, че досега са играли само контролни срещи. Но това са професионалисти, знаят какво да правят. Гледах доста техни мачове - това е един много класен отбор. Предимство е, че играем вкъщи, но не е добре, че няма публика.

Аз и Лудогорец сме участвали в групите на ШЛ. Ще се радвам да преживеем това отново”, допълни чешкият специалист, който коментира отсъствието на голямата звезда на Мидтиланд Eвандер.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Труден въпрос за Евандер. Не знам как точно да отговоря. Той е основен, добър футболист. Но не мисля, че датският шампион няма с кого да го замени. В последните два мача без негово участие се справиха добре. С него и без него ни очаква страшно тежък мач.

Продължавам да твърдя, че в България има 3-4 отбора на добро европейско ниво. Датският отбор е тежък съперник, но българските отбори имат качества и това ще се види скоро.

Подготвени сме за тежък двубой. Всички знаем, че играем един мач, което малко усложнява нещата. Както ние, така и противникът ще бъдем подсигурени в защита. Но от друга страна ние и съперникът ще се опитаме да принудим другия да направи грешка и да я накажем. Мачът ще е доста интересен”, завърши Върба.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа