От сезона в Шампионската лига останаха всичко на всичко 13 мача. Дяволската дузина стартира с четвъртфиналите, в които Англия единствена има трима представители. И всеки от тях е фаворит за продължаване във финалната четворка. Но най-голям интерес предизвиква повторението на финала от миналия сезон, в който Пари Сен Жермен ще разчиства сметки с европейския и световен клубен шампион Байерн.

Всички предложения за четвъртфиналите ще откриете на winbet.bg -- > Секция Спорт -- > Шампионска лига. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

Манчестър Сити – Борусия (Дортмунд): Сити са с 25 победи в последните си 26 мача
Мач, на който малцина извън феновете на двата отбора ще обърнат внимание. Сити са в умопомрачителна серия от 25 победи в последните си 26 мача и засега успешно съчетават тъкането на четири стана. Рядко на четвъртфинал в Шампионската лига се предлага подобен коефициент (WINBET дава 1.39 за победа на бъдещите шампиони на Англия), но какво може да противопостави Борусия?

„Жълто-черните” ритуално обезглавиха шансовете си за връщане в турнира наесен, губейки у дома от прекия конкурент за четвъртото място в Бундеслигата Айнтрахт и вече изостават на седем точки. Защитата има един сух мач като гост последните пет месеца и той бе срещу закъсалите Борусия Мьонхенгладбах. Но пък нападението им е отбелязало в 37 последователни срещи.

Голове в Манчестър ще има и „И двата отбора да отбележат – Да” за 1.75 изглежда разумен залог. А може да опитате и коефициента на WINBET за „Ерлинг Холанд гол по всяко време” за 2.65. Все пак младежът е вкарал в шест от осемте европейски мача на Дортмунд през този сезон.

Реал (Мадрид) – ЛивърпулРеал ще трябва да почива с Ел Класико между двата мача с Ливърпул

Юрген Клоп имаше три седмици на разположение за подготовка срещу Арсенал и „артилеристите” отнесоха здрава плесница в събота. Турът на отмъщението продължава в Мадрид, а сметките за уреждане са с давност 2018-а. Вярно е, че заради травма „Касапинът от Киев“ Серхио Рамос ще липсва, но това хич няма да отнеме от адреналина на срещата.

Реал продължава да дебне от третата позиция в Ла Лига и изведнъж се оказа в деликатна ситуация – два мача с Ливърпул за осем дни, а между тях – Ел Класико с Барса. Факт е, че никой не е побеждавал „белите” от 30 януари, но проблемите в мачове на елиминация вкъщи през последните сезони са добре известни.

WINBET дава коефициент 1.60 Ливърпул да играе на полуфинал. „Червените” са фаворити и във вторник с коефициент 2.55, а може да опитате да спечелите от головата форма на Диого Жота. Вероятността за попадение на португалеца в Мадрид WINBET оценява на 2.85.

Порто – Челси:  Мач на неутрален терен, но все пак с предимство на Челси
Мач на неутрален терен, който заради COVID ограниченията между Португалия и Англия ще се играе в Севиля. И двата отбора имаха труден великденски уикенд, но Порто поне победи, макар и с родилни мъки, средняка Санта Клара (2:1 с гол в 95-ата минута) и държи аванс пред Бенфика на второто място в местното първенство. Докато Челси претърпя нечувано крушение срещу почти изпадналия Уест Бромич Албион и при все, че игра над час в намален състав, 2:5 е необясним резултат.

„Сините” са 5-1-2 в историята на Шампионската лига срещу Порто и в сряда също са фаворит. WINBET дава 1.86 за победа на лондончани и 1.65 за „Под 2.5 гола общо”. Все пак само в един мач на Челси с Тухел като мениджър (извън съботното крушение) е имало 3 или повече гола. А ако решите да комбинирате двата залога за „Победа за Челси и Мултиголове 1-2” WINBET дава 3.80.

Байерн – Пари Сен Жермен: Шампионите без Левандовски в повторение на финала от 2020-а
По-разнопосочни настроенията на двата участника в повторението на финала от миналия сезон нямаше как да бъдат. Байерн реши титлата в Бундеслигата след 1:0 като гост на РБ Лайпциг, докато ПСЖ слезе от върха във Франция след домакинска загуба (втора поред в първенството) с 0:1 от Лил в мач, в който Неймар бе изгонен.

Липсата на контузения Левандовски няма как да не се усети и коефициентът за победа на Байерн у дома е най-високият от началото на сезона в Лигата. WINBET дава 1.92 за повторение на изхода от финала миналия август. Но ако вярвате на Марио Пузо, че „Отмъщението е по-вкусно когато е сервирано студено”, коефециентът за победа на ПСЖ в сряда е 3.65, а за продължаване на полуфинал – 2.10.

*Коефициентите са валидни към 4:00 на 5 април 2021 г. За актуални коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!