Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не остана доволен от съдийството при загубата с 1:2 от ПСЖ в двубой от петия кръг на Шампионската лига. Специалистът недоумява защо реферът толкова често е отсъждал нарушения на неговите футболисти.

"Ние сме един от най-чистите отбори във Висшата лига, а според този мач изглеждахме като касапи. Приемаме резултата, но остава чувството на абсурдност. Мачът започна както и очаквахме, съперникът рискуваше много и успя да вкара два пъти. Когато срещата започне така е трудно да си върнеш увереността. Не показахме своята игра. През второто полувреме пък се сблъскахме с постоянното накъсване на играта. Сега трябва да изиграем силен мач на "Анфилд", коментира Клоп.

"По мое мнение когато се правиш, че все едно умираш, а после се изправиш и продължиш, трябва да получиш жълт картон. Фаулът на Верати срещу Джо Гомес? Видях го много добре и със сигурност не беше със същия цвят, какъвто видяхме 500 пъти в този мач", добави мениджърът на Ливърпул.

"Нуждаем се от една специална вечер срещу Наполи (б.р. - в последната среща от груповата фаза). Ако успеем, значи сме заслужавали да се класираме напред. Ако не успеем, значи без нас. На 11 декември ще има истински финал на "Анфилд". А той няма да бъде никак лесен”, завърши Клоп.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ