Ювентус победи минимално 1:0 Атлетико (Мадрид) в предпоследна среща на двата тима от груповата фаза на Шампионската лига. Единственият гол в срещата бе дело на Пауло Дибала в добавеното време на първата част.

В класирането Юве е недостижим кръг преди края, притежавайки 13 точки на върха в група "D". На второ място е Атлетико (Мадрид) със 7 точки, а трети е Байер (Леверкузен) с 6, който по-рано победи четвъртия Локомотив (Москва) (3 точки) с 2:0.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Срещата в Торино, в която от първата минута стартира голямата звезда Кристиано Роналдо, започна с натиск на домакините, които атакуваха още от първата минута. Противно на логиката обаче, първата по-сериозна ситуация бе пред вратата на "старата госпожа", като при нея на чудесна позиция се озова Саул, който стреля с глава, но неточно.

Двубоят продължи да се води в темпото на Роналдо и компания, като гостите задържаха топката в малък процент от времето.

В края на първата част преимуществото на торинци бе материализирано чрез Пауло Дибала. Аржентинецът изпълни по брилянтен начин пряк свободен удар от малък ъгъл, за да поведе своя тим с 1:0.

През второто полувреме гостите заиграха по-отворено и потърсиха изравнение, но пропуските пред вратата на домакините валяха един след друг.

В заключителните секунди на срещата Алваро Мората получи изключително добър пас на празна врата от Диего Коста, но по изумителен начин не успя да отбележи, разминавайки се с топката.

Така преднината на Юве се запази и тимът взе трите точки.