Италианският шампион Ювентус бе напът да запише сериозна издънка в Шампионската лига, но в крайна сметка се измъкна в добавеното време. Торинци победиха с 2:1 в гостуването си на непретенциозния Локомотив (Москва).

Головете за победителите вкараха Аарън Рамзи (4') и Дъглас Коща (90'+3), а за домакините се разписа Миранчук (12').

С победата "старата госпожа" си осигури едно от двете места в група "D", притежавайки 10 спечелени точки. На второ място е Атлетико (Мадрид) със 7 пункта, а трети е Локомотив (Москва) с 3 точки. Последен в групата е Байер (Леверкузен) с 0 точки.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Днешната среща започна с голямо преимущество на гостите и те бързо стигнаха до гол. Роналдо изпълни свободен удар, а стражът на домакините първоначално спаси слабата топка, но я изпусна впоследствие, вкарвайки я в своята мрежа. Повторенията показаха, че е имало докосване от Аарън Рамзи и голът бе записан на негова сметка.

След гола пасив Локомотив отвърна на огъня с огън и в 12-ата минута топката бе отиграна с глава в наказателното поле на гостите, след което се отби в гредата и се оказа в Миранчук, който на празна врата вкара за 1:1.

До края на първото полувреме двата тима се надиграваха, но гол така и не падна.

Втората част се проведе изцяло в изчаквания на противника от двете страни, като голови положения не липсваха.

В 81-ата минута звездата на торинци Кристиано Роналдо бе заменен от Пауло Дибала и не прие радушно смяната, като подмина треньора си Маурицио Сари.

Единственото и победно попадение за втората част падна в добавеното време. След поредица от красиви отигравания Дъглас Коста навлезе в наказателното поле и вкара за крайното 2:1 в полза на своя тим.