Ливърпул се изправя срещу Залцбург в двубой от група „Е“ на Шампионската лига. Срещата на "Анфийлд" започва в 22:00 часа. "Мърсисайдци" са в убийствена форма, като са записали седем победи от седем мача във Висшата лига. 

Те загубиха в първия кръг от груповата фаза на най-комерсиалния футболен турнир от Наполи с 0:2 и сега не могат да си позволят нова грешна стъпка.

За целта мениджърът Юрген Клоп ще заложи на атакуващото трио Салах – Мане – Фирмино. Мо Салах има четири гола и три асистенции от началото на сезона и се очаква да продължи да бележи и срещу австрийците.

От сметките на германския специалист отпадат трима футболисти – вратарят Алисон Бекер, Джердан Шакири и Натаниел Клайн, които лекуват контузии. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Залцбург стартира впечатляващо участието си в Шампионската лига, след като се наложи с 6:2 над Генк. С хеттрик тогава се отличи Ерлинг Холанд, който ще бъде основна заплаха за вратата на лидера в Премиър лийг. 

Извън състава на „биковете“ останаха травмираните Александър Валке, Антоан Бернеде и Марин Понграчич.

Winbet предлага коефициент за „единица“ от 1.32. Ставката за равенство е оценена на 6.20, а победа за гостите на 8.20

За срещата между Ливърпул и Залцбург има и предложение Super Hot залог – Мохамед Салах да отбележи при коефициент 2.15 от стартов 1.70.