Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан коментира предстоящия реванш от полуфиналите на Шампионска лига с Манчестър Сити. Френският специалист похвали "гражданите" и заяви, че очаква много труден двубой. 

"Ако не играем финал, това ще означава, че сме се провалили. До момента не сме спечелили нищо през сезона. Очаквам много труден мач. Сити е много добър отбор и няма да можем да вкараме 2 гола за 15 минути, както го направихме срещу Волфсбург".

Зидан сподели задоволството си от отношенията си с Кристиано Роналдо: "За мен е много важно всеки футболист да разговаря с треньора, а в това отношение Кристиано се справя отлично. Харесвам неговото отношение към тренировките и това как се раздава по време на двубоите. Ще съм щастлив, ако продължим да се разбираме толкова добре и занапред."

Зидан специално отличи нападателя на Манчестър Сити Серхио Агуеро. "Кун е фундаментален футболист за Сити, но няма да му отделяме специално внимание на терена. Най-важното е как ние ще играем", допълни треньорът на Реал. 

Реал (Мадрид) посреща Манчестър Сити на "Сантиаго Бернебеу" утре.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!