Треньорът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан, говори след снощната победа с 3:0 над Лас Палмас от 30-ия кръг на Примера. Той коментира и предстоящия сблъсък от Шампионската лига срещу Ювентус, който ще се играе във вторник от 21:45 на "Алианц Стейдиъм" в Торино.

"Дойдохме, за да постигнем победа и успяхме. Направихме добро първо полувреме и отбелязахме два гола. За съперника ни беше много трудно. Ние контролирахме играта. Втората част бе малко странна. Имахме шансове, но не се възползвахме от тях. Доволен съм от играта на футболистите, които по принцип по-рядко получават възможност за изява. Вайехо се представи много добре, Ашраф също имаше своя принос. Притеснени сме за състоянието на Начо. Надявам се контузията да не е сериозна", коментира победата на Палмас Зидан.

"Важно е да победим Ювентус още в първия двубой. Ще трябва да отидем и да направим страхотна среща. Няма да спекулираме, но знаем, че ще ни бъде изключително трудно. Сега футболистите трябва да си починат и да се възстановят. Щастлив съм от представянето на Бейл. Ще видим във вторник дали ще започне като титуляр срещу Ювентус", каза по повод двубоя от Шампионската лига Зизу.
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН
РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА