Една от звездите на Байерн Томас Мюлер сподели, че тимът се намира на правилния път, въпреки че не си спомня някога да губил две поредни срещи с баварците.

"Въпреки две поредни поражения, смятам, че се движим в правилната посока. Не помня дали някога съм губил с Байерн в две срещи подред и пресата да ни похвали. Чувствам се малко неловко“, коментира Мюлер преди домакинството срещу Тотнъм в Шампионската лига утре вечер от 22:00 часа българско време. Баварците и "шпорите" вече се класираха за следващата фаза и мачът е само за престиж.

„В тези мачове не просто пропуснахме много шансове за гол, често се случваше да ни делят буквално десет сантиметра от целта. Утре ще имаме две причини, поради които ще трябва да спечелим: искаме да затвърдим доминацията си в групата, като спечелим шестата победа в шест мача и искаме отново да се върнем към пътя на победите. Ако спечелим останалите четири мача до паузата, ще можем да си тръгнем с чиста съвест и високо вдигната глава за почивка", добави германският национал.