Носителят на Купа "Стенли" Бостън разби гостуващия Флорида с 8:0, записвайки шестата си поредна победа в редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Брад Марчънд реализира първи хеттрик и записа безпрецедентните в кариерата си 5 точки в един мач. Партис Бержерон се отличи с гол и две асистенции за шампионите, които се изкачиха на върха на Източната конференция с 47 точки, след като записаха 20-и успех в последните си 23 мача.

Милан Лучич, Беноа Пулио, Денис Зайденберг и Грегъри Кямбъл също се разписаха. Вратарят Туука Раск отрази всичките 30 изстрела и не допусна гол във втори пореден мач. Така той е запазил мрежата си суха в последните си 155 минути и 10 секунди.

Ню Йорк Рейнджърс се наложи с 4:2 над гостуващия Филаделфия и измести съперника от върха на Атлантическата дивизия. С четвъртия си пореден успех домакините излязоха на второ място на Изток на точка зад Бостън.

Лидерът в Тихоокеанската дивизия Сан Хосе се наложи с 2:1 след дузпи над гостуващия Лос Анджелис.

Каролина спечели за първи път през сезона с продължение след 2:1 над гостуващия Отава. Туомо Рууту донесе успеха на домакините с точен изстрел в 1:36 минута на допълнителното време.